Barátos barát

Friss topikok

Linkblog

Befektetés az államba

2008.02.29. 14:22 - siptex

Címkék: máv posta baki autópálya szerencsejáték elmü zrt gls

Milyen állami cégek jöhetnek szóba egyáltalán? A nyereséget termelő cégek között lehet említeni a Magyar Villamos Műveket, amelynek a profitja most igen megugrott/megugrik az áramár emelkedése miatt. Hasznot hajt a Szerencsejáték Zrt. és és a Magyar Posta is nyereséggel kecsegtet. A többi nagyobb állami társaság már nem tűnik annyira vonzónak, gondoljunk csak a MÁV-ra, a BKV-ra. A veszteséget termelő vállalatnál az elvesztett tőkét a tulajdonosoknak kell egy idő után pótolni. Ez mind szép csak van 1 baki a PSZAF szabályozása nem engedi a szerencsejaték zrt.-be fektetni, de majd ezt is megoldják.  A másik ki akar egy veszeteséges vállalatba ilyen viteldíj és szolgáltatás mellett a megtakarított pénzét beleölni. A bankok többet ígérnek hosszabb távon! Nekik nem sikerült talpra állítani most a nagy összefogásra számítanak hehe. Alice magyarországon! A postát meg utol érte a gls, 100huf olcsóban szállít de 24 órán belül kézbesíti:

Árak  
  


Csomagárak a méret alapján!


Utánvétbeszedés


A GLS CsomagPonton keresztül feladott csomagokat nem a súly alapján, hanem a csomag mérete szerint határoztuk meg.

Az XS-től (Extra-Kicsi) az XL-ig (Extra-Nagy) –
5 különbözõ méretéhez 5 árkategória tartozik.

A csomagméretét (hosszabbik oldal + rövidebbik oldal) a GLS CsomagPont mérőszalagjával mérjük meg.

Az adott méretekhez öt különböző árkategória tartozik, függetlenül a súlytól (de legfeljebb 40 kg). A csomag maximum 50 000 forintig biztosítva van.

Árak Magyarország területén

és a pocsta:

Honnan: Budapest VII -ker.
Hová: Debrecen
Sürgősség: Csomag
Súly: 1kg

Üzleti csomag                                                        1490Ft
Az ár tartalmazza az Áfa összegét

A bejegyzés trackback címe:

https://siptex.blog.hu/api/trackback/id/tr40359450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása